PET HOLIDAYS

移民個案分享

26/7/20

香港

洛杉磯

Gaga (poodle 12歲)

Gaga 安全到埗LA 了...
今次林小姐一家人一齊出發前往洛杉磯,最深刻當然係由客人首次聯絡我們到平安抵達洛杉磯只係用左短短4日時間,當中非常感謝客人對Pet Holidays 團隊信任。祝願大人小朋友同狗狗健康生活愉快

5/7/20

紐約

香港

今早Mishu(唐貓) 由美國紐約回程到香港,並安全返到屋企了。

我地除左提供寵物出境服務外,亦都有寵物入境香港服務。主人可以足不出戶,交比我地為你代勞,安全平安地送到府上。

30/6/20

香港

三藩市

昨晚10歲唐狗可力平安到埗三藩市了。

可力原本係一名浪浪,得到善心大愛的家人收養,對可力的照顧更是無微不至,現跟隨爸媽移民美國定居。

祝願可力一家去到美國要繼續幸福,可力要乖乖地健健康康,好好陪伴愛您嘅爸媽呀!

17/6/20

香港

紐約

近半年香港都因受COVID-19 所影響而導致航班十分混亂,而對於寵物航空運輸艙位預訂更是困難。

非常感恩今日能成功替兩隻貓貓LENG MUI 和 KA JEI 與主人同機前往紐約。就算整個過程多複雜,Pet Holidays 團隊都會替你寵物找出最舒適安全的解決方案。